Obertes les inscripcions de la Bianyal 2020

Els dies 10 i 11 d’octubre tindrà lloc la Bianyal 2020, un itinerari cultural organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari, que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en espais d’interès patrimonial de la Vall de Bianya. Aquest any –degut a les circumstàncies derivades de la pandèmia– tindrà un format diferent per tal d’adaptar-se a les directrius sanitàries. Per aquest motiu, tota l’activitat se centrarà en una sola localització –el mas Sobeies i l’església veïna de Sant Andreu de Socarrats– i no tindrà el tradicional recorregut circular per diferents indrets de la Vall de Bianya. Així mateix, es limitarà el nombre d’assistents a cada visita, si bé, per compensar la pèrdua d’aforament, s’hi afegeixen dues sessions més respecte a edicions anteriors.

Els artistes d’aquesta setena edició seran: Oscar Holloway, Marla Jacarilla, nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez), Víctor Masferrer, Gino Rubert, Francesc Ruiz Abad i Tura Sanglas.

Informació d’interès sobre la Bianyal: totes les visites són guiades i compten amb explicacions sobre les instal·lacions artístiques (a càrrec dels seu autors) i sobre la història de la zona. Enguany, l’activitat és gratuïta però és absolutament imprescindible inscriure’s prèviament per poder accedir-hi. La durada prevista per a cada sessió és, aproximadament, d’una hora i mitja. El punt de trobada és el mas Sobeies on hi haurà un aparcament habilitat per a l’ocasió. Es imprescindible l’ús de mascareta durant la visita. Donades les característiques dels elements patrimonials, la visita no és accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Inscripcions a la Bianyal: per correu electrònic a l’adreça administracio@valldebianya.cat, per telèfon al número 972290933 i, personalment, a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Vall de Bianya. Horaris d’atenció: de dilluns a divendres, de les 9 a les 15 h (de dilluns a divendres, de 9 a 15 h). Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció.

Horaris dels itineraris: dissabte, 10 d’octubre, a les 10’30 h, a les 12 h i a les 16 h. Diumenge, 11 d’octubre, a les 10’30 h i a les 12 h.

Com a complement a la Bianyal 2020, el diumenge, 11 d’octubre, a les cinc de la tarda, s’ofereix un concert en format acústic de Guillem Roma, a l’era del mas Sobeies, al costat de l’església de Sant Andreu de Socarrats, a la Vall de Bianya. L’entrada és gratuïta però és absolutament imprescindible inscriure’s prèviament per poder accedir-hi al telèfon i adreça anteriorment esmentats.

Si voleu saber com va ser l’anterior edició cliqueu AQUí o podeu fer un cop d’ull a aquest vídeo-resum.

BIANYAL 2020_cartell
BIANYAL 2020_cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s