“The square” de Ruben Östlund

El divendres, 16 de febrer de 2018, va tenir lloc la projecció de la pel·lícula The Square, gràcies a la col·laboració entre el Cine club Olot i l’Associació Binari.

(Text del fullet de difusió) The square és la darrera Palma d’Or del festival de cinema de Canes del director Ruben Östlund (Fuerza mayor, 2014), un dels creadors més satírics del panorama actual i un precís anatomista de les misèries humanes. En aquest film es fixa en el comissari en cap d’un museu d’Estocolm. El món de l’art li ofereix una nova ocasió per contemplar l’esquerda personal d’un home de façana impol·luta, l’empatia i la solidaritat del qual són qualitats que només predica. La pel·lícula d’Östlund és una comèdia amb punta social, irònica, irreverent i en ocasions necessàriament incòmoda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s