Res a dir 5 (Anna Dot)

El proper divendres,13 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, a la seu del Casino Olotí, es durà a terme l’activitat Res a dir (5) que comptarà amb la presència de l’artista Anna Dot.

Res a dir és un cicle de presentacions i xerrades que vol donar la possibilitat de conèixer de primera mà a creadors (artistes visuals, dissenyadors, arquitectes, fotògrafs…) que disposen d’una trajectòria d’interès i s’insereixen en les pràctiques culturals contemporànies. En aquesta ocasió, l’artista osonenca Anna Dot ens explicarà quin és el seu mètode de treball, fent especial incidència en els seus darrers projectes que s’apleguen a la carpeta “Documents” de l’ordinador. Per altra banda, també presentarà “Infern”, un cartell-escultura d’edició limitada en el qual hi ha els versos del passatge dedicat a l’infern que Dante Alighieri va escriure a la Divina Comèdia. Un cartell que, degudament manipulat, es converteix en una representació tridimensional de l’espai descrit per Dante.

Anna Dot (Vic, 1991). Graduada en Belles Arts (UB), Màster en comissariat d’art digital (ESDI) i Postgrau en literatura comparada i literatura electrònica (IL3). Cofundadora del col·lectiu Morir de frio i col·laboradora del Festival Plaga, del Festival Festus i de la publicació online d’art A*Desk. Ha estat investigadora resident al MACBA i guanyadora del premi BIAM (2014). Ha presentat obra en exposicions col·lectives al Centre d’Art Fabra i Coats, Nau Estruch, Kunsthalle Mainz (Mainz, Alemanya), Blueproject Foundation, etc. Més informació: http://annadot.net/

 

Anna Dot

Anna Dot

Cartell sobre "Infern" de Dante Alighieri

Cartell sobre “Infern” de Dante Alighieri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s