“Desierto líquido” d’Alba Azaola i Daniel Carrasco

El 22 de maig de 2018 va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot la projecció del documental «Desierto líquido». La presentació va anar a càrrec dels seus autors Alba Azaola i Daniel Carrasco.
«Desierto líquido» –gravat a Espanya, Mauritania i Senegal– analitza alguns dels problemes relacionats amb la sobrepesca i el cicle pervers que s’estableix al seu voltant. L’obra ha estat projectada en diversos festivals internacionals, aconseguint el premi a la millor pel·lícula del Festival Ecozine de Saragossa (2016), el premi del públic al Another Way Film Fest (2016), el premi a millor documental al Festival de Cinema Reino de León (2017) i el premi a millor llargmetratge internacional al Patagonia Eco Film Fest (2017).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s