Obertes les inscripcions de la Bianyal 2019

Els dies 12 i 13 d’octubre tindrà lloc la Bianyal 2019, un itinerari cultural organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari, que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en espais d’interès patrimonial de la Vall de Bianya.

Els artistes d’aquesta sisena edició seran: Antoni Abad, Alba G. Corral, Marcel Dalmau, Jonathan Millán, Eulàlia Rovira, Mar Serinyà i Irene Solà.
Durant l’itinerari es visitaran les masies de la Coromina i Sobeies, i les esglésies de Sant Pere Despuig, Sant Andreu de Socarrats i Sant Martí del Clot.
Les dates i horaris de les tres sessions d’itineraris són: dissabte, dia 12 d’octubre, a les 10’30 h i a les 16 h i diumenge, dia 13 d’octubre, a les 10’30 h.

El preu de les inscripcions és de 10€ i es pot fer per correu electrònic a l’adreça administracio@valldebianya.cat, per telèfon al número 972290933 i, personalment, a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Vall de Bianya. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. El pagament es durà a terme en el mateix moment de començar la visita. Totes les visites són guiades i compten amb explicacions sobre l’entorn i les pròpies instal·lacions artístiques. La durada prevista per a cada sessió és, aproximadament, tres hores. El desplaçament es fa amb un mini bus excepte alguns petits trams a peu. L’itinerari acaba amb un aperitiu al punt de trobada que es troba situat a la casa de colònies la Coromina.

Com a complement de la Bianyal, el divendres, 11 d’octubre, a les 20 h, hi haurà un concert de Miquel Abras a l’església de Santa Margarida de Bianya (entrada gratuïta).

Si voleu saber com va ser l’anterior edició cliqueu AQUí o podeu fer un cop d’ull a aquest vídeo-resum.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s