Bianight 2018

Com a pròleg de l’edició 2018 de la Bianyal, s’ofereixen dues activitats paral·leles: la presentació de la publicació Fancinc, de Pere Llobera i un concert de Joana Serrat.

Presentació de l’obra Fancinc de Pere Llobera

El divendres, 12 d’octubre, a les sis del vespre, davant de l’església de Santa Margarida de Bianya, es presentarà el projecte Fancinc de Pere Llobera. Es tracta de sis publicacions que parteixen de l’estètica del fanzín –convenientment readaptada i polida pel dissenyador Sergi Ibáñez– que l’artista ha anat publicant des de l’any 2016. Cadascuna d’elles porta un títol genèric com “Error/Correcció/Error”, “El foc”, “El joc”, “Tàctica” i “Ultradreta del pensament”: conceptes entre quotidians i filosòfics, que es desenvolupen a partir de dibuixos, fotografies, relats, poemes i d’altres dispositius narratius. Aprofitant la publicació del darrer fanzín que ha de tancar la sèrie –“¿Palacio Real?”–, es presentarà la reedició de tot el conjunt (els anteriors números s’havien exhaurit) amb un packaging especial per donar unitat al conjunt. El resultat final s’ha produït conjuntament amb l’Associació Cultural Binari i suposarà la segona aportació d’Edicions limitades, un projecte per posar a disposició d’un públic ampli, obres artístiques originals, seriades i a baix cost.

 

Concert de Joana Serrat:

El divendres, 12 d’octubre, a les vuit del vespre, s’ofereix un concert en format acústic de Joana Serrat a l’església de Santa Margarida de Bianya.

Joana Serrat i Tarré (Vic, Osona, 1983) és una cantautora catalana d’estil folk d’arrel americana amb tocs de pop que canta majoritàriament en anglès però també, a vegades, en català. El seu folk intimista i evocador és de clares influències nord-americanes i canadenques. Amb el seu primer volum va ser escollida ‘Artista Destacada de la Setmana’ al web de Nashville Noisetrade i la seva música va sonar a les principals emissores musicals de parla anglesa. Després de tres àlbums més, el seu darrer treball, Dripping Springs, ha estat escollit el Millor Disc de Folk de l’any 2017 per la revista Mondo Sonoro i ha estat entre els millors a les llistes de mitjans internacionals com la BBC Scotland. Anteriorment, havia obtingut el Premi ‘Continuarà’, atorgat per la TVE-Catalunya; l’Altaveu 2016; el Premi dels Oients al Millor Disc de l’Any de l’emissora iCat; el Premi de la Crítica al Millor Àlbum de l’Any en Altres Llengües, atorgat per la revista Enderrock, etc.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s