Exposició “Tourbinada pop up”

El proper dissabte, 10 de juny, a les set del vespre, s’inaugura l’exposició: “Tourbinada pop-up” que comptarà amb la presència de cinc alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: Eva Cardona, Laia Giménez, Enric Lucas, Roger Pera i Sara Silva. La “Tourbinada pop-up” pren com a model les pop up shops o temporary stores que busquen crear moments d’intensitat i d’atenció ubicant els seus productes en lloc poc habituals i amb caràcter efímer. En aquesta ocasió els artistes mostraran els seus treballs en un espai que, fins fa poc, era l’estudi d’una fotògrafa a l’antiga fàbrica de Can Sabata (carrer Antoni Moner, 25, La Canya). La tria dels artistes s’ha fet amb la col·laboració del professorat de l’ Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot intentant buscar una representació qualitativa de diferents àrees: fotografia, pintura, il·lustració…

Eva Cardona vol escurçar distàncies entre els que viuen la diversitat funcional com a tabú i els que lluiten cada dia per normalitzar la seva situació. En el projecte 2IONA reflecteix, a través de la història de la seva germana, la interdependència que lliga i, alhora deslliga, a mare i filla.

Vides paral·leles de Laia Giménez narra fotogràficament les etapes de la història d’amor entre dos germans, la relació dels quals es veu alterada a causa d’una malaltia mental: l’esquizofrènia.

Enric Lucas està influenciat pel muralisme actual, cercant una reacció en l’espectador a partir de la figura humana, sobretot la femenina. “La paret és el llenç, el carrer un museu”.

Sara Silva treballa a partir de les mirades de les persones del seu voltant i ho tradueix en pinzellades expressives i coloristes. Sovint parteix de les possibilitats que ofereixen les tecnologies i els formats actuals com la fotografia digital o les selfies.

Roger Pera va començar com a il·lustrador fins que es va decantar pel món del tatuatge. Li agrada utilitzar retoladors amb base d’alcohol per realitzar els seus dissenys.

La “Tourbinada pop-up” és una activitat organitzada per l’Associació Cultural Binari amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, l’Ajuntament de la Vall de Bianya,  l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

_Imatges:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s