Nominats als Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art

Tenim el plaer d’anunciar que l’Associació Cultural Binari està nominada als Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) en la categoria Espais i iniciatives. El veredicte es farà públic el dijous, 23 de març, a l’auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

La resta de nominats en aquesta categoria són: Full contact, de Jesús Vilamajó, festival SCAN Tarragona; Halfhouse, Alberto Peral i Sinéad Spelman de Barcelona; Lo pati, Centre d’Art terres de l’Ebre, Vicent Fibla, d’Amposta i Múltiplos, Anna Pahissa de Barcelona.

Premis-ACCA-33a-ed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s