Exposició “Tourbinada pop up”

El proper dissabte, 28 de maig, a les set del vespre, s’inaugura l’exposició: “Tourbinada pop up” que comptarà amb la presència de cinc alumnes o ex-alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: Aniol Barris, Albert Giménez, Helena Roig, Pol Vila i Haili Wang. La “Tourbinada pop-up” pren com a model les pop up shops o temporary stores que busquen crear moments d’intensitat i d’atenció ubicant els seus productes en lloc poc habituals i amb caràcter efímer. En aquesta ocasió els artistes mostraran els seus treballs en un espai que, fins fa poc, era l’estudi d’una fotògrafa a l’antiga fàbrica de Can Sabata (carrer Antoni Moner, 25, La Canya). La tria dels artistes s’ha fet amb la col·laboració del professorat de l’ Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot intentant buscar una representació qualitativa de diferents àrees: fotografia, pintura, il·lustració…

“So Bad” d’Helena Roig (Torroella de Montgrí, 1988) és una constel·lació d’imatges realitzades al llarg d’un viatge als Estats Units que s’entronca amb la millor tradició de la fotografia documental, on conviuen paisatges suburbans i personatges peculiars des d’un punt de vista entre irònic i reflexiu. Aniol Barris (Púbol, 1996) mostra diversos retrats i d’altres obres amb caràcter més abstracte que mostren la seva estima per l’street-art i per la utilització de l’estergit i les plantilles com a fórmula per representar el més essencial. L’Albert Giménez (Girona, 1992) porta temps utilitzant el grafit que combina amb la pintura per arribar a una tècnica mixta plena de formes orgàniques. Haili Wang (Shenyang, Xina, 1994) presenta una sèrie d’il·lustracions i dibuixos protagonitzats, principalment, per figures femenines que fugen de la raó i la lògica seguint la manera de procedir dels surrealistes. Pol Vila (Igualada, 1994) amb “Artículo 47” -l’article de la Constitució Espanyola de 1978 que parla sobre el dret a l’habitatge digne i la utilització del sòl- vol evidenciar els problemes que encara trobem a diari sobre aquesta problemàtica i l’escàs compromís de les administracions per resoldre’l.
La “Tourbinada pop up” és una activitat organitzada per l’Associació Cultural Binari amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s