Obertes les inscripcions per a la Bianyal 2015

Els dies 24 i 25 d’octubre tindrà lloc la Bianyal 2015, un itinerari cultural organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari, que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en espais d’interès patrimonial de la Vall de Bianya. En aquesta segona edició de la Bianyal, es visitarà el sector nord-oest de la vall -en un recorregut aproximat de dotze quilòmetres- amb aturades a les esglésies romàniques de Sant Martí de Solamal i Sant Salvador de Bianya i les masies del Callís i la Coromina. Hi haurà intervencions de Lúa Coderch, Narcís Coderch, Joanot Cortès, Jordi Mitjà, Narcís Gironell, Mim Juncà, Pedro G. Romero i Roger Serrat-Calvó.

El preu de l’itinerari és de 10€ i les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l’adreça administracio@valldebianya.cat, per telèfon al número 972290933 i, personalment, a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Vall de Bianya. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. El pagament es durà a terme en el mateix moment de començar la visita. Totes les visites són guiades i compten amb explicacions sobre l’entorn i les pròpies instal·lacions artístiques. Només es pot accedir a l’itinerari prèvia inscripció. La durada prevista per a cada sessió és de dues hores i mitja o tres. El desplaçament es fa amb el popular trenet turístic excepte alguns petits trams a peu. El punt de trobada és a la casa de colònies la Coromina. L’itinerari acaba amb un pica-pica al punt de trobada.

Per a informació sobre l’anterior edició podeu clicar aquí o visualitzar aquest breu vídeo-resum

 

One response to “Obertes les inscripcions per a la Bianyal 2015

  1. Retroenllaç: La Bianight | Binari·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s