L’Estimulador cult-oral

 

L'Estimulador cult-oral (píndola)

L’Estimulador cult-oral (píndola)

Aixequem la cultura!

Estimulador cult-oral

Prospecte informatiu per a l’usuari de la cultura a Olot

L’Estimulador cult-oral conté principis actius de socratisme i pertany al grup dels medicaments anomenats inhibidors de l’apatia cultural i el tantsemenfotisme. Actua dilatant la circulació de les idees, evitant la impotència i les disfuncions. S’utilitza per prevenir males polítiques culturals i està especialment indicat per decidir quina cultura vol per a la seva ciutat. L’Estimulador li permetrà disposar d’una elecció ferma, adequada per a una activitat cultural satisfactòria.

Contingut del prospecte:

1.Què és i a qui va adreçat l’Estimulador?

2.Què necessita saber abans d’utilitzar l’Estimulador?

3.Com s’ha de prendre l’Estimulador?

4.Quins efectes produeix l’Estimulador?

5.Contraindicacions

1.Què és i a qui va adreçat l’Estimulador?

Els Laboratoris Binari®, atents a la salut cultural de la població olotina, han decidit desenvolupar un nou producte farmacèutic adreçat a pal·liar i combatre algunes de les afeccions detectades darrerament. En els estudis previs s’ha pogut constatar una pèrdua de pressió sanguínia a la centralitat cultural, un virus recurrent d’espectacularització i de firitis, una manca de visió de futur, una certa anèmia pressupostària i una clara inanició en les articulacions que mantenen la cultura de base.

Es tracta de símptomes que van des d’episodis vírics puntuals, fins a falles de caràcter estructural i de difícil reversió. Per aquest motiu hem decidit crear un fàrmac genèric, de lliure distribució, pensat per a un ampli univers d’usuaris: l’Estimulador cult-oral. És un producte pensat per a totes aquelles persones i col·lectius que vulguin reforçar el seu sistema immunològic cultural davant de polítiques agressives o de placebos innocus.

2.Què necessita saber abans d’utilitzar l’Estimulador?

No prengui l’Estimulador si:

  • Si té al·lèrgia a la cultura com a espai per a l’esperit crític, el dubte i l’opinió.
  • Si creu que “primer els de casa” o que “abans es feien millor les coses”.
  • Si té problemes greus heretats del tradicionalisme conservador.
  • Si té una rara malaltia que es diu “això sempre s’ha fet així no es pot fer de cap altra manera”.
  •  Si no té cap interès per la cultura a Olot

3.Com s’ha de prendre l’Estimulador?

L’Estimulador es pot prendre per via oral, tòpica, intravenosa, sinestèsica o telequinètica. Es pot prendre a tothora i acompanyat de menjar i beguda. Eviti consumir-lo si està mirant Telecinco o 13TV. Es recomana duplicar la dosi en el moment de llegir un programa electoral i, molt especialment, en el moment d’emetre el vot.

4.Quins efectes produeix l’Estimulador?

4.1 Evita l’excessiva instrumentalització política de la cultura.

4.2 Proporciona l’estímul necessari per a ser un agent cultural actiu.

4.3 Intenta recuperar (i millorar) instruments de participació com el Pla de Cultura de la Ciutat d’Olot.

4.4 Facilita la salut de tot l’ecosistema cultural tot habilitant processos integrals: formació, mediació, pedagogia, producció, exhibició, etc.

4.5 Entén els béns culturals i artístics com alguna cosa a la qual no només hom té dret d’accedir, sinó també com alguna cosa en la qual tothom té dret a participar.

4.6 Defineix la cultura com un sector estratègic que, a més contribuir de manera fonamental al desenvolupament econòmic d’una societat, contribueix també a augmentar el capital social i simbòlic d’una col·lectivitat.

4.7 Incideix en el paper de catalitzador per a estudiants d’art tot facilitant propostes de professionalització i formació.

4.8 Incorpora les propostes de producció i difusió d’arts visuals contemporànies en la programació dels equipaments artístics.

4.9 Vetlla pel tracte professional a tots els creadors.

4.10 Actua de vacuna contra la cultura d’aparador i contra la política cultural que prefereix el reconeixement en lloc del coneixement.

5.Contraindicacions i efectes adversos

L’Estimulador no està contraindicat per a nens, embarassades, ancians, diabètics, ni, tampoc, per a persones que condueixen maquinària pesant.

En cas d’al·lèrgia, procuri llegir una mica més, visitar exposicions, assistir a obres de teatre, escoltar música o qualsevol altra activitat cultural que enforteixi els seus anticossos.

L’Estimulador no caduca però es recomana anar disposant de les noves actualitzacions que emetin els Laboratoris Binari®.

Conservi aquest prospecte perquè pot necessitar llegir-lo més endavant.

 Laboratoris Binari®: l’I+D de la química cultural al seu servei.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s