Res a dir 5 (Anna Dot)

“Documents i infern” / Anna Dot

El  divendres, 13 de maig de 2016, a la seu del Casino Olotí, es va dur a terme l’activitat Res a dir (5) amb la presència de l’artista Anna Dot.

Res a dir és un cicle de presentacions i xerrades que vol donar la possibilitat de conèixer de primera mà a creadors (artistes visuals, dissenyadors, arquitectes, fotògrafs…) que disposen d’una trajectòria d’interès i s’insereixen en les pràctiques culturals contemporànies. En aquesta ocasió, l’artista osonenca Anna Dot va explicar quin és el seu mètode de treball, fent especial incidència en els seus darrers projectes en curs que s’apleguen a la carpeta “Documents” de l’ordinador. Per altra banda, també va presentar “Infern”, un cartell-escultura d’edició limitada en el qual hi ha els versos del passatge dedicat a l’infern que Dante Alighieri va escriure a la Divina Comèdia. Un cartell que, degudament manipulat, es converteix en una representació tridimensional de l’espai descrit per Dante.

Anna Dot (Vic, 1991). Graduada en Belles Arts (UB), Màster en comissariat d’art digital (ESDI) i Postgrau en literatura comparada i literatura electrònica (IL3). Cofundadora del col·lectiu Morir de frio i col·laboradora del Festival Plaga, del Festival Festus i de la publicació online d’art A*Desk. Ha estat investigadora resident al MACBA i guanyadora del premi BIAM (2014). Ha presentat obra en exposicions col·lectives al Centre d’Art Fabra i Coats, Nau Estruch, Kunsthalle Mainz (Mainz, Alemanya), Blueproject Foundation, etc. Més informació de l’artista: http://annadot.net/

-Fotografies de l’activitat: